Laillinen murha Visen taru ja tuho

25,00  25,00 

Kirja on lukemisen arvoinen ja siinä on paljon todella mielenkiintoista ja syvälle ydinasioihin paneutuvaa asiaa. Suosittelen jokaiselle luettavaksi vielä tänäkin päivänä, vaikka itse konkurssista on kulunut yli 40 vuotta. Kirjaa on saatavilla verkkokaupastamme.

Varasto loppu

Osastot: ,

Kuvaus

Kuka muistaa Kauko Parkkisen kirjan ”Laillinen murha Visen taru ja tuho”?

Kirjoittaja 2. painoksen alkusanoissaan kirjoittaa 2002 eli 20 vuotta sitten:

”On kulunut 21 vuotta ilmajokelaisen insinöörin Seppo Hautalan oloissamme ainutlaatuisen elämäntyön tuhoamisesta. VS-yhtiöiden konkurssia pidettiin aikoinaan Suomen suurimpana. Joka tapauksessa se oli ja on edelleen maamme hyvinvoinnin kannalta typerin.

Yritys oli henkisesti vertaansa vailla olevassa iskukunnossa, ja sen miljardiluokan ulkomaiset rakennusprojektit olivat vielä pitkällisen ajojahdin jälkeenkin vain parin päivän päässä odottavaa allekirjoitusta vailla. Mutta kaatajat ehtivät edelle. Pesän varat olivat 56 miljoonaa markkaa velkoja suuremmat.”

Kirja on lukemisen arvoinen ja siinä on paljon todella mielenkiintoista ja syvälle ydinasioihin paneutuvaa asiaa. Suosittelen jokaiselle luettavaksi vielä tänäkin päivänä, vaikka itse konkurssista on kulunut yli 35 vuotta. Kirjaa on saatavilla verkkokaupastamme.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.