Me kasvuyrittäjät 15 pohjalaista yritystarinaa

15,00  15,00 

HAKA 1 – kurssin päätöksestä on kulunut 30 vuotta ja sen kunniaksi nämä yrittäjätarinat on nyt kerätty kirjaksi. Kirjan kirjoitti Reija Haapanen Isojoelta ja Anne Haapanen huolehti kirjan ulkoasusta ja taitosta. Kirjan kustansi Kasvuyrittäjät Oy. Kirja sai nimekseen ”Me kasvuyrittäjät 15 pohjalaista yrittäjätarinaa”.

Tuotetunnus (SKU): HAKA1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Vaasan korkeakoulun täydennyskoulutuskeskus Jouko Havusen johdolla aloitti vuonna 1985 Hallitun kasvun kehittämisohjelman (HAKA). Ensimmäisen kurssin HAKA 1 yrittäjät ovat pitäneet yhteyttä siitä lähtien. HAKA 1 – kurssin päätöksestä on kulunut 30 vuotta ja sen kunniaksi nämä yrittäjätarinat on nyt kerätty kirjaksi. Kirjan kirjoitti Reija Haapanen Isojoelta ja Anne Haapanen huolehti kirjan ulkoasusta ja taitosta. Kirjan kustansi Kasvuyrittäjät Oy. Kirja sai nimekseen ”Me kasvuyrittäjät 15 pohjalaista yrittäjätarinaa”.

Yrittäjätarinoiden lisäksi kirjassa muistellaan HAKA-ohjelman vaiheita ja kerrotaan myös, kuinka Kasvuyrittäjät Oy sai idean ostaa perinteikäs Kauhavan lakkautettu lentosotakoulu ja kehittää lentosotakoulun alueelle uutta toimintaa. Tätä toimintaa pyörittää nyt LSK Business Park Oy. Mielenkiintoista luettavaa, yrittäjien monenlaisia vaiheita ja kokemuksia vuosikymmenien ajalta.

Kyllä tämä on jonkinlainen vahvuustekijä, että on tämmönen yritysryhmä. Koska me ollaan kokoonnuttu, me ollaan avoimesti puhuttu. Että tämä on semmonen mielenkiintoinen 30 vuotta, mikä meillä on ollut tällä yrittäjäporukalla”, toteaa Seppo Kultalahti kirjassa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.