Huonekalut

Tämän ajan teemana on uudelleen käyttö ja kierrätys, millä pyritään hyödyntämään tuotteita mahdollisimman pitkään ja tehokkaasti. Moniin kohteisiin vähän käytetty sopii täysin ja huomattavasti pienemmillä kustannuksilla voi varustaa toimistonsa tai kotikonttorinsa.

Muut huonekalut ja erilaiset tarvikkeet

Todella huonokuntoiset ja rikkoutuneet kalusteet puramme ja otamme talteen käyttökelpoisia osia kuten jalkoja ja kansia. Näistä voi tee-se-itse henkilö tehdä todellisia löytöjä ja valmistaa itselleen aivan mahtavia tuotteita. Kannattaa tulla penkomaan ja valitsemaan sopivia osia.

Paljon kaikenlaista ja jatkuvasti muuttuva valikoima.

Ja paljon muuta käytettyä kalustetta kotiin ja konttoriin. Nyt huipputilaisuus hankkia vaikka autotalliin askartelua varten työpöytä. Nämä eivät ole mitään kevyitä heti hajoavia vaan kovaan käyttöön tehtyjä toimistokalusteita eli kestävät käyttöä.

 

Soita 0400 362961 ja tule valitsemaan omasi.

 

Varastomyynnissämme ei ole jatkuvaa päivystystä vaan sovitetaan esittely tarpeen mukaan. Myös illalla ja viikonloppuisin on mahdollista tulla tutustumaan. Aina kannattaa ottaa peräkärry mukaan. Sopivia tuotteita löytyy varastosta todella edulliseen hintaan.

 

 Esittely sopimuksen mukaan.