Kohtalona Kekkonen

50,00  50,00 

Presidentti Urho Kekkonen on Suomen valokuvatuin mies. Presidentillä oli kainuulaisen kujeilijan into ja kunto yllätyksellisiin temppuihin. Presidentti Urho Kekkosella oli terve tarve näkyä ja kuulua Suomen kansalle. Valokuvat sen kertovat.

Kalle Kultala, valokuvaaja

Kustannusyhtiö Tammi, Helsinki

Kansi ja taitto: Matti Lukkari

ISBN 951-30-4147-6 (sidottu)

Kustannusosakeyhtiö Otavan painolaitokset

Keuruu 1980

Tuotetunnus (SKU): KOHKEK Osasto:

Kuvaus

Kalle Kultalan teos vuodelta 1980. Hän kirjoittaa etusivulla kirjastaan näin: ”Tämän valokuvakirjan päähenkilö on tasavallan presidentti Urho Kekkonen. Sivuosia esittävät maailman mahtimiehet ja – naiset. Avustustajatehtävissä ovat kotimaiset poliitikot. Presidentti Urho Kekkonen on Suomen valokuvatuin mies. Hän on Suomen ensimmäinen visuaalipoliitikko, sillä hänen presidenttiaikanaan suomalaiseen hyvinvointikotiin kannettiin televisio. Samalla ovenavauksella livahti Kekkonen kotiimme. Kun presidentti Urho Kekkonen 1965 kiipesi taatelipalmuun Tunisiassa, kiipeäminen nähtiin uutisena jokaisessa suomalaisessa televisiokodissa. Ja kansalla riitti puhumista.”

Yli 200-sivuinen kuvateos, missä kuvien lisäksi luodaan katsauksia kuviin liittyviin tapahtumiin. Arvokas kuvaus aikakauden tapahtumista.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.