Kahden tulen välissä

29,90  29,90 

Kahden tulen välissä on kuvaus pienistä ihmisistä historian vedenjakajalla. Alkuvuodesta 1918 he kaikki ovat Ruovedellä. Siellä käydään vapaussotaa. Se on nuorukaisten ja nuorten aikuisten sota. Sota vie ihmisiä mukanaan ja mennessään. Ihmiset kohtaavat toisiaan, löytävät uutta, toivovat parasta ja pelkäävät pahinta. Tapahtumien eteneminen, paikat, henkilöiden nimet ja ajan käänteet ovat todellisia. Kirja on kirjoitettu näiden ihmisten muistoa kunnioittaen.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kimmo Huillan teos ”Kahden tulen välissä” on kuvaus pienistä ihmisistä historian vedenjakajalla. Hanna ja Olavi ovat nuoria aikuisia 1900-luvun alkuvuosikymmenten murroksessa. He etsivät hyvää elämää. He kasvavat unelmissaan, saavat koulutusta, löytävät toisensa, rakastuvat ja rakentavat isänmaataan toinen toistaan tukien.

Iisakki ja Anttoni ovat Ylihärmästä. He ovat nuoria poikia, jotka lähtevät vapaaehtoisina suojeluskuntalaisina vapauttamaan Suomea venäläisten sortovallasta. Helsingin Kalliossa Niilo ja Pauli liittyvät Kallion punakaartiin ja lähtevät taistelemaan köyhän kansan puolesta uusiin maisemiin, tuntemattomille paikkakunnille.

Alkuvuodesta 1918 he kaikki ovat Ruovedellä. Siellä käydään vapaussotaa. Se on nuorukaisten ja nuorten aikuisten sota. Sota vie ihmisiä mukanaan ja mennessään. Ihmiset kohtaavat toisiaan, löytävät uutta, toivovat parasta ja pelkäävät pahinta.

Tapahtumien eteneminen, paikat, henkilöiden nimet ja ajan käänteet ovat todellisia. Kirja on kirjoitettu näiden ihmisten muistoa kunnioittaen. Lukija kutsutaan ymmärtämään ja kunnioittamaan heitä, jotka elämänsä rakennusvaiheessa kohtasivat sodan vaikeat haasteet.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.